Kål-trifli med æbler og peberrod

1/4 rødkål snittes fint og knuges med en anelse salt med fingrene, til det falder let sammen i konsistens

1/4 savoy- og/eller hvidkål snittes fint og knuges ligesom rødkålen med en anelse salt i en anden skål

3 – 4 gode danske spiseæbler skæres i strimler, både eller tern

1/4 liter skyr eller andet surmælksprodukt røres med 2 spsk. koldpresset rapsolie og  fintreven rå peberrod – ca. 2 cm afhængigt af styrken. Smag til med salt, peber
3 spsk. hele fennikelfrø

Sådan:
1. Læg lagvis,  først snittet rødkål, så savoykål og lidt strimlet æble i en skål
2. Drys fennikelfrø over æblerne og halvdelen af dressingen.
3. Læg et lag mere med kål og æbler og slut med peberrodsdressingen og fennikelfrø

 

 

 

 


Salater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *