Kartoffelpâté med grøntsager

500 g kogte kartofler (f.eks. dem der er tilbage fra i går :)) – de moses let med en blender eller piskeris/håndmixer sammen med 1½ dl vand, bouillon eller mælk
1 løg hakkes eller skæres i både og røres med
2 æg tilsættes og det gør ½ dl hakket persille, kørvel eller purløg også
smag til med salt og lidt peber
Har du lidt dampede grøntsager f.eks. broccoli, gulerødder eller blomkål – så vend dem med i plantefarsen (ca. 200 g)

Smør en ovnfast form eller to og kom plantefarsen i. Pynt evt. med tomatskiver på toppen
Kom formen i en lille bradepande med 2 cm vand i – og vandbag postejen i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.

Spis den som middagsret med salat, brød og ærtepure – eller brug den som pålæg i skiver på rugbrød.

Patéer, postejer og tærter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *