Korn med rodfrugter, tomat og feta

2 dl hele hvede- eller speltkerner
4 dl vand el. bouillon
Koges møre i vandet tilsat lidt salt i ca. 1 time

Lidt olie
1 løg i både
500 g rodfrugter (gulerod, persillerod mv) i skiver
4 store tomater i tern eller 1 ds. hakkede tomater
1 lille ds. tomatkoncentrat
timian, salt og peber
ca. ½ dl fløde
100 g feta skåret i tern

  1. Sauter løget i lidt olie sammen med rodfrugter, timian og tomater og tomatkoncentrat
  2. Tilsæt de kogte hvedekerner incl. kogevandet og smag til med salt og peber
  3. Kom det i et ovnfast fad, fordel fetaosten rundt om og hæld lidt fløde hen over det hele
  4. Sættes i ovnen i ca. ½ time ved god varme

 

 

 

 

Pålæg og frokostretter, Retter med korn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *