Pasta Lemone

500 g pasta (penne, skruer, bånd etc)Pasta lemone
evt. 200 g kogt eller røget kyllingekød
1 stort løg i både
2 dl fløde eller creme fraiche 38 %
1 dl friskhakket persille
1 fed hvidløg
1  dl vand el. grøntsagsbouillon
Saft og skal fra 1-2 lime
Reven ost til topping

Sådan:

  1. Sæt rigeligt vand over til pastaen, – tilæt salt
  2. Sautér i mellem tiden løget klart i lidt olie
  3. Skær kyllingekødet i mindre stykker
  4. Riv skallen af lime og pres derefter saften ud
  5. Rør fløden med persille, presset hvidløg og salt & peber
  6. Rør citronsaften og skal med vand/bouillon inden den røres i flødemassen
  7. Kog pastaen al dente – og si vandet fra
  8. Kom flødemassen i den varme pasta
  9. Hældes i serveringsfad og top med reven ost
  10. Servér en dejlig salat til eller dampede grøntsager og et skønt brød
Pastaretter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *