Squashsuppe

2 squash – gule eller grønne
2 løg grofthakkes
2 fed hvidløg hakkes
2 persille- eller gulerødder i skiver
ca. 1 til 1½ liter grøntsags bouillon
Salt, hvid peber

Sådan: 

  1. Squashen, løg, hvidløg og rødder hakkes i mindre stykker.
  2. Sauteres let gyldne i en god olie i suppegryden
  3. Tilsæt bouillon og lad retten simre i ca. 30 minutter.
  4. Blendes med en god stavblender og smages til med salt og hvid peber.
  5. Lige inden serveringen kan tilsættes basilikum-pesto – eller sæt den på bordet, så kan gæsten selv bestemme 🙂
  6. Servér ristede brødcroutoner til – eller andet skønt brød.

 Tip:
 Tilsæt evt 1 til 2 kartofler, hvis du ønsker en mere cremet og tyk suppe
Ønsker du mere fedme i smagen – så rør en klat smør i

 

Supper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *