½ iceberg
1 håndfuld feldsalat
evt. lidt spæde spinatblade eller endivie
ca. 1/4 vandmelon skåret i f.eks. trekanter
125 g spegeskinke i tynde skiver
sorte oliven
et par stængler løvstikke el. bredbladet persille
Marinade:
2 – 3 spsk. Chilisauce (Linghams)
2 – 3 spsk. Honning
3 spsk. Æble- eller hindbæreddike
2 dl Olie
Lidt salt
Sådan:
- Skær eller riv salaterne i passende stykker
- Blend ingredienserne til marinaden sammen – og smag den til. Den skal smage sødt og styrken skal komme efterfølgende 🙂
- Anret salaten på fade eller tallerken – det er en flot forret, så du kan fint tallerkenanrette den
- Fordel skiver af vandmelonen lidt rustikt på salaten – fold skiver af spegeskinken over og pynt med oliven og blade fra løvstikken
- Til sidst fordeler du en passende mængde dryp af Chili-honning-marinaden over