Om Dikte´s madblog og tilgangen til råvarerne

Hej.
Tak fordi du kigger forbi på min blog – og Lunch Club News.
Siden vil løbende blive opdateret efterhånden som jeg husker at skrive ned, hvad jeg serverer i Lunch-clubben på DTU Biosustain.

Lunch Club News er oprindelig ment som en blog, hvor medlemmerne kan finde opskrifter og anvisninger på mad og drikke fra måltiderne i klubben samt hyggelige og relevante link. Interessen fra ikke-medlemmer blev så stor, at Lunch Club News nu er kommet uden for den interne portal –  i form af denne blog.

Den mad jeg tilbereder består hovedsagligt af nordiske råvarer. Tilberedning og sammensætning sker ud fra New Nordic Concept, hvor proteinerne spreder sig til også at omfatte de lavere vegetabilske proteinkilder og ikke kun begrænser sig til dyreriget. Kulhydraterne i maden er primært fra fuldkorn og fiberrige grøntsager og fedtstofferne holder sig hovedsaglig til de mono- og polyumættede fedtsyrer.
Jeg håber du må få glæde af opskrifterne.
Har du spørgsmål eller ønsker så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive det på ønskelisten, jeg vil gøre hvad jeg kan for at opfylde dem.

Kærlig hilsen Dikte

 


1 response to Om Dikte´s madblog og tilgangen til råvarerne


  1. Helle

    Hvor er det super lækkert sat op… Meget bedre end hvad vi kan bruge vores egen portal til.

    Skal jeg ikke linke til den med det samme?

    kh
    Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *